Σταθμός Ηλεκτροπαραγωγής Ρόδου ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ Τοξωτή Γέφυρα Τσακώνας ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ Διπλών Φορέων – ΕΛΒΑΛ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ Στέγες Westgate Oxford Mall ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δραστηριότητες & Εργα

78

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

312

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

11

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ

122

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ

256

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας σε ιδιόκτητη έκταση 42.000 m2 εκ των οποίων 20.000 m2 είναι καλυμμένος χώρος. Στις εγκαταστάσεις βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας, οι χώροι παραγωγής, η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα επιφανειακής προστασίας και οι υπαίθριοι χώροι αποθήκευσης και διακίνησης. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι από τις πλέον σύγχρονες και εξοπλισμένες

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία πιστεύει και επενδύει στην υψηλή τεχνολογία. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας και την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σημαντικό χαρακτηριστικό αποτελεί και η άριστη χωροταξία του εξοπλισμού που συμβάλει τα μέγιστα στην άμεση διακίνηση των υλικών στην διάφορες φάσεις κατεργασίας και στην μείωση των νεκρών χρόνων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πρωταρχικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η κατασκευή προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα Εθνικά - Διεθνή πρότυπα ή προδιαγραφές και κανονιστικές απαιτήσεις. Δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας του απασχολούμενου προσωπικού της και η προστασία του περιβάλλοντος. Για την επίτευξη των πιο πάνω η εταιρεία

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΔΟΚΩΝ

Στην νέα πλήρως Αυτοματοποιημένη Γραμμή Παραγωγής Συγκολλητών Μεταλλικών Δοκών δύναται να κατασκευαστούν οποιασδήποτε γεωμετρίας δοκοί (με πρόκαμψη, κωνική, μεταβλητή, κ.α) σε ευρύτητα διαστάσεων με μεταβλητό πάχος ή ύψος.

Οι συγκολλητοί δοκοί μορφής διπλού Τ, Μεταβλητής & Κιβωτοειδούς διατομής πληρούν στο ακέραιο όλες τις ποιοτικές απαιτήσεις που προβλέπονται στους σύγχρονους κανονισμούς σύμφωνα με το ΕΝ 1090-2.

Κύρια πεδία εφαρμογής: Δοκοί κιβωτοειδούς διατομής, Φορείς Γερανογέφυρας, Οδικές Γέφυρες, Πεζογέφυρες, Δοκοί δαπέδων, Δομικά Υποστυλώματα Κατασκευών.

  • Fields: Box Girders
  • Gantry Girders
  • Road Bridges
  • Pedestrian Bridges,
  • Floor joists
  • Structural columns for mixed construction.

Η ομάδα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που διαθέτουμε είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί μας με τη μεγάλη θέλησή και το πάθος τους ξεπερνώντας πολλές φορές τους ίδιους τους εαυτούς. Είναι προσηλωμένοι στο να πραγματοποιούν τις εταιρικές επιδιώξεις συνεχώς επενδύοντας σε εκπαίδευση και ομαδικότητα αναδεικνύοντας τα ταλέντα τους με προοπτικές εξέλιξης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Σχεδιαστικού Τμήματος
aggelopoulosp@liaromatis.gr
AΝΤΟΝΙΑ ΣΑΡΑΜΕΤΙΔΗ
Τμήμα Προμηθειών
supply@liaromatis.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΡΟΪΔΑΜΗΣ
Head of QA/QC Dept.
paparoidamisg@liaromatis.gr
AΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΦΡΙΔΗΣ
Marketing Dept.
safridisa@liaromatis.gr
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
Λογιστήριο
augerisk@liaromatis.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ
Επικεφαλής Γραμμής Παραγωγής
gioldasisg@liaromatis.gr

ΕΡΓΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ