Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός

ExpertCare
Expertcare_cover

Εφαρμογή EXPERTCARE

Εφαρμογή έξυπνου κινητού  για τον απομακρυσμένο έλεγχο του βαρούλκου EUROBLOC VT.

Το σύστημα αποτελείται:

Από μία συσκευή που επιτρέπει την ανάγνωση δεδομένων της καταγραφικής μονάδας  MT2 από το έδαφος. Το εύρος ασύρματης επικοινωνίας κυμαίνεται από 15 m ως στάνταρ ή 50 m με μια εξωτερική κεραία.

Ένα smartphone ή tablet για την εκτέλεση της εφαρμογής.

 

Η εφαρμογή ExpertCare επιτρέπει την παρακολούθηση:

Εναπομένουσας διάρκειας ζωής του ανυψωτήρα, του φρένου και των επαφών.
Σφαλμάτων και συναγερμών.
Εμφάνιση φορτίου,  υπερφόρτωση της ανυψωτικής μονάδας.
Εσωτερική θερμοκρασία καταγραφικής μονάδας MT2.
Χρόνος λειτουργίας του ανελκυστήρα.
Αριθμός στάσεων έκτακτης ανάγκης.

EUROMOTE H 2
Euromote_H_cover

Ασύρματος τηλεχειρισμός για βαρούλκα και γερανογέφυρες

Ο ασύρματος τηλεχειρισμός EUROMOTE έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τα ανυψωτικά βαρούλκα EUROBLOC και EUROCHAIN με εξοπλισμό γερανογεφυρών VERLINDE. Προσαρμοσμένα στις δύσκολες βιομηχανικές συνθήκες τα συστήματα ασύρματου τηλεχειρισμού EUROMOTE ξεχωρίζουν για την ευκολία χρήσης τους, τη μεγάλη ευελιξία και την αξιοπιστία τους. Επιτρέπουν την βελτίωση παραγωγής των χειριστών παρέχοντας ασφάλεια ανύψωσης σε συνδυασμό με μικρότερους χρόνους διακοπής.

MICROMOTE
micromote

Ασύρματος τηλεχειρισμός για βαρούλκα και γερανογέφυρες.

Ο ασύρματος τηλεχειρισμός EUROMOTE έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τα ανυψωτικά βαρούλκα EUROBLOC και EUROCHAIN με εξοπλισμό γερανογεφυρών VERLINDE.

Κάθε MICROMOTE σύστημα μπορεί να ενημερώνεται και να προσαρμόζεται προσφέροντας μέγιστη άνεση στον χρήστη. Υπάρχουν φιλικές προς τον χρήστη επιλογές, όπως 2 φάσεις ευαισθησίας και διπλών κουμπιών  για την ρύθμιση της ταχύτητας. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορούν να αντικατασταθούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όλα τα συστήματα ασύρματου τηλεχειρισμού MICROMOTE παραδίδονται με πομπό / δέκτη, κλειδιά, ιμάντα μεταφοράς, φορτιστή και μπαταρίες.

TMV-2
VariatorLM_cover

INVERTER

Σύστημα ελέγχου μεταβλητής ταχύτητας ανύψωσης βαρούλκων και πορείας γερανογεφυρών

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το σύστημα ελέγχου μεταβλητής ταχύτητας VARIATOR έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τα ανυψωτικά βαρούλκα EUROBLOC και EUROCHAIN με εξοπλισμό γερανογεφυρών VERLINDE.

Το σύστημα VARIATOR προσφέρει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση ελέγχου της ταχύτητας (μονάδα μεταβλητής ταχύτητας μαζί με το ειδικό λογισμικό της, διαχείριση φρένων, κύριος διακόπτης, σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης) συνδυάζοντας εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.

Η μεταβολή της ταχύτητας επιτρέπει στον χειριστή να μετακινεί το φορτίο του με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευελιξία. Το VARIATOR επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας ώστε να ταιριάζει στο φορτίο και στην τεχνογνωσία του χρήστη προσαρμοζόμενα στην διαδικασία παραγωγής.

variatior-esp-02

Αυτόματο σύστημα διόρθωσης εκκρεμούς φορτίου

Η αρχή του ελέγχου της ταλάντωσης φορτίου βασίζεται στον υπολογισμό του χρόνου κίνησης, αιώρησης και του ύψους ανύψωσης.

Το ESP υπολογίζει και εξισορροπεί αυτόματα τις μετακινήσεις του φορτίου στο άγκιστρο.