ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίχως να μένουμε άπρακτοι ούτε στιγμή θα ανακαλύψετε παρακάτω μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων νέων που έχουν πραγματοποιηθεί ….από καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις, εκπαιδεύσεις, νέες συνεργασίες, εκδηλώσεις ή ενδιαφέρουσες συμμετοχές.


 

Εικοσιπέντε φοιτητές ηλικίας 18-23 ετών από διάφορα Τμήματα Τεχνικών Σχολών από το Ολλανδικό ROC de Leijgraaf επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις μας την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Μεταπτυχιακών Φοιτητών Παν. Πατρών 

Την Παρασκευή 19/04/2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας στην ΒΙΠΕ Πατρών από ομάδα περίπου 12 μεταπτυχιακών φοιτητών, του μεταπτυχιακού προγράμματος Υλικά, Κατασκευές και Γεωτεχνικά Έργα Υψηλής Επιτελεστικότητας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών – Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότερα...

Διαφημιστικές Καταχωρίσεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος στα φύλλα 27 & 30 Δεκεμβρίου

Επιθυμώντας να αναδείξουμε και να ενημερώσουμε την τοπική περιφέρεια και την πόλη των Πατρών για το αντικείμενο των εργασιών, συνεργασίας και συμμετοχής μας στην κοινωνία επιλέξαμε μια από τις αρχαιότερες εφημερίδες στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης στη Δυτική Ελλάδα.

 

Περισσότερα...