ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίχως να μένουμε άπρακτοι ούτε στιγμή θα ανακαλύψετε παρακάτω μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων νέων που έχουν πραγματοποιηθεί ….από καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις, εκπαιδεύσεις, νέες συνεργασίες, εκδηλώσεις ή ενδιαφέρουσες συμμετοχές.


 

Διαφημιστικές Καταχωρίσεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος στα φύλλα 27 & 30 Δεκεμβρίου

Επιθυμώντας να αναδείξουμε και να ενημερώσουμε την τοπική περιφέρεια και την πόλη των Πατρών για το αντικείμενο των εργασιών, συνεργασίας και συμμετοχής μας στην κοινωνία επιλέξαμε μια από τις αρχαιότερες εφημερίδες στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης στη Δυτική Ελλάδα.

 

Περισσότερα...

Το Σάββατο 15/12/2018 κατόπιν συνεννόησης και πρόσκλησης, ομάδα περίπου 30 φοιτητών από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου συνοδευόμενοι από Καθηγητές τους επισκέφτηκαν τις ιδιόκτητες βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Φοιτητών ΕΜΠ

Την Παρασκευή 15/12/2017 κατόπιν συνεννόησης και πρόσκλησης, ομάδα περίπου 35 προπτυχιακών φοιτητών από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνοδευόμενοι από δύο Καθηγητές τους  επισκέφτηκαν τις βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών.

Περισσότερα...