ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίχως να μένουμε άπρακτοι ούτε στιγμή θα ανακαλύψετε παρακάτω μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων νέων που έχουν πραγματοποιηθεί ….από καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις, εκπαιδεύσεις, νέες συνεργασίες, εκδηλώσεις ή ενδιαφέρουσες συμμετοχές.


 

Για τις ανάγκες γνωστοποίησης της συμμετοχής μας στην κατασκευή του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου ….ενός από τα σημαντικότερα έργα στον Ελληνικό Χώρο δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώριση σε διακεκριμένη θέση.

Περισσότερα...

Στις 22 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Ημερίδα με θέμα: «ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΣΑΚΩΝΑΣ», παρέχοντας πληθώρα τεχνικών πληροφοριών  και αναπτύσσοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που παρουσιάστηκαν καθόλη την διάρκεια καθώς επίσης τις διεθνείς βραβεύσεις & πρωτιές.

Περισσότερα...

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την δυναμική των έργων που πραγματοποιούνται στον Ελληνικό χώρο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και την εξωστρέφεια που αποτελεί μονόδρομο και συνάμα παράγοντα ανάπτυξης.

Περισσότερα...

Πρόκειται για μια διοργάνωση εγκεκριμένη  από την Παγκόσμια Ένωση των Εκθέσεων Βιομηχανίας με αντιπροσώπευση από τα Βαλκάνια, τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, της Μεσογείου και της κεντρικής Ευρώπης.

Περισσότερα...